lördag 8 september 2007

Match mot OLS

Matchen börjar riktigt bra för motståndarna. De tar ledningen med 1-0 drygt 3 minuter in på första perioden.
Kvitteringen låter inte vänta på sig då Leijon trycker in sin första kasse i turneringen.

Match bilden äär lite lik föregående match med den skillnaden att detta lag är mycket mer fysiskt starkt och duktiga på att spela enkla bollar upp mot sarg, för att sedan lägga in på kassen.

De har mycket skott på mål och Oskar får svettas rejält.

Trots allt så fungerar vårt spel stundtals riktigt bra.
Vi tar ledningen genom Alex 2-1. Och en stund senare Får vi njuta av ett vackert framspelat mål från Filip till Leijon.

Lite senare reducerar OLS till 2-3.

Andra perioden urartar en aning.
Vi får inte till mottagen. Bollarna studsar konstigt på detta golv och vi på läktaren bjuds på en Hawaii innebandy.

Slutet av perioden blir grymt intensiv åt alla håll och OLS lyckas peta in 3-3 efter mycket dramatik.