lördag 5 april 2008

Power by P

På förekommen anledning tänker jag berätta storyn bakom vår "hemliga" privata enskilda sponsor.

I inte mindre än tre säsonger har Balrogs Flaggskepp haft ett "uttryck" tryckt överst på sina matchställ på ryggen.

Power by P

Han som ligger bakom uttrycket är en mycket välkänd person i Balrogkretsar. Han var med och grundade Balrog Oilers 1984. Hans uppdrag i föreningen har varit många. Han har tränat och coachat herrlaget vid olika tillfällen och han var den som skapade och tränade Balrogs första juniorlag.

I det juniorlaget kunde man hitta spelare som Thomas "Brolle" Brottman, Jonas "Silen" Eriksson, Conny Svensson, Christian Hellström och Peter "Ludde" Lundin bara för att nämna några.

På senare år har dessa "junisar" som nästan kommit i kapp gubbarna på gubbhyllan bildat någon slags "gubbklubb" tillsammans med grundarna där de träffas ett par gånger per år och har herrmiddagar med en massa nostalgiskt snack.

För ca fyra år sedan så berättade Ludde för sin gamle coach att han var tränare för ett gäng talanger som han ville fostra till elitseriespelare. Coachen blev rörd över Luddes engagemang för laget och kände själv att detta var frukten av hans eget arbete.

Den gamle coachen ville vara med och bidra till detta fantastiska gäng som Ludde berättade om. Han bestämde sig helt enkelt för att med egna medel bidra till laget. Nu har han bidragit rejält tre år i rad.

Det är imponerande att se att det fortfarande finns sådana eldsjälar i vår förening som vill hjälpa till att bidra till framtida framgång.

Tack P för ditt stöd!

Jag vet att killarna bär med stolthet tröjorna som det står Power by P på!

Inga kommentarer: