måndag 28 april 2008

Final

Vi fick uppleva en lång finaldag/dygn minst sagt.

Under morgonen och förmidagen förberedde vi för fest. Vi skulle ta hem Luddes bägge lag efter pojkarnas final.

Vi har ALLTID fest oavsett utgång i Balrog!

Trallen skulle skuras, utemöblerna dammas av, dynorna plockas fram och grillen förberedas. Vi visste att det skulle bli maffigt att vara ca 50 personer hemma hos oss men finns det hjärterum finns det stjärterum. Dessutom så flyttar vi den sista Maj så vi hade inga problem med att få vårt hem nerrivet;-)

Efter fejning och doning bar det iväg till matchen. Damerna skulle givetvis vara med och bilda klack. Stämningen på läktaren var på topp! Tjejerna införde några nya ramsor och "läktarmatchen" vanns överlägset av Balrog.

Matchen då?

Vi gör en mycket bra första period där det är vi som skapar lägerna och har ett bra tryck framåt. Vendelsö däremot skapar ingenting men spelar med ett mycket bra diciplinerat försvar.
Den första perioden slutar således 0-0.

I inledningen av den andra perioden gör vi en vansinnig groda som kostar oss ett skit mål i baken. Sedan blir det lite Hawaii spel. Vi får inte utdelning på våra 2 powerplay som annars brukar resultera i mål. Sista halvan av perioden präglas av stress och stolpe ut för vår del. Vi blir tvungna att plocka ut målvakten och det resulterar i ytterligare 2 mål till Vendelsö.

Det är bara att lyfta på hatten och gratulera Vendelsö till segern!

Mitt matchens lirare går till Daniel Kugerl som fick starta på 2 linor eftersom vår Kim Olausson (en av Sveriges bästa centrar i 92 klassen) skadade sitt knä i semin.
Daniel får chansen och vinnarskalle som han är tar han den med bravur!

Du är grym grabben;-)

Jag konstaterar att trots förlusten i mitt i finalen så kan vårt Flaggskepp vara ytterst stolta över den säsong som de presterat i år.

Vi har varit i final i ALLT som vi ställt upp i denna säsong och vunnit bägge serierna överlägset. Att vinna/förlora en match här och där kan vilket lag som helst göra, men att vara så jämna över en hel lång säsong är otroligt starkt!

Målet för våra ungar är inte att spela i något mediokert div 4 herrlag, vi vet vilken väg vi traskar på och ämnar fortsätta vandringen mot de höga målen.

Efter finalen droppade ömsom damer ömsom pojkar in hos Ludde och mej, och vilken fest det blev;-)

Nu är jag glad över att säsongen är slut, för jag själv är slut. Nu måste vi själva ladda för vårt husbygge så att det hinner bli klart innan nästa säsong börjar.

Jag har lite mer att skriva om framöver, så min blogg dör inte här och nu!

Inga kommentarer: