söndag 16 mars 2008

Sista seriematcherna.

Lördagens match mot Vendelsö A blev en tajt och intensiv historia. Eftersom seriesegern redan är klar för vår del så handlade matchen idag mer om hedern.

Golvet i Albyhallen var under all kritik denna lördag då städbolaget tydligen struntat i att sopa/svabba golvet vilket medförde att spelarna fick spela på ett väldigt halt och grusigt golv.

Det bjöds inte på något direkt skönspel. Balrog var dock det spelförande laget medan Vendelsö hoppades på Balrogs misstag för att kunna kontra.

0-0 stog det vid pausvilan. I inledningen av den andra perioden tar Balrog ledningen med 1-0 målgörare är Nadji Bektahoui som får till en praktträff från sin högerkant. Vendelsö både kvitterar och tar ledningen till 2-1. I det här läget börjar coacherna att stuva om lite i laget vilket ger en direkt effekt då vi snabbt kvitterar (Mål Kim Olausson) och även gör 3-2 ( Mål Filip Landerus) Resultatet står sig matchen ut.

Balrog vs Vendelsö 3-2

Direkt efter P-92 matchen stundade den näst sista matchen i P-91 serien. Motståndarna Handen låg tvåa efter oss med 1 poäng mindre. Vid vinst i denna match så skulle det räcka till serieseger även i 91 serien.

Handen spelade en väldigt fysisk innebandy. I den här matchen hade Handen ledningen efter första med 1-0. I andra ville Balrog annat och utan att stuva om något i laget (i 91 serien spelar alla) så lyckas Balrogkillarna ändå med bedriften att gå ifrån till 3-1. Handen lyckas dock att reducera till 2-3 i slutet av matchen.

Balrog vs Handen 3-2

Ingen rast ingen ro...

Efter dessa två tuffa matcher begav sig Flaggskeppet till Tyresö/Trollbäcken för att spela den sista seriematchen i P-91 serien.



Eftersom killarna redan vunnit även denna serie så bestämdes det att keepern David Samuelson som för övrigt gjort en grym säsong hittills skulle få spela ute som högerforward. "Lille" Marcus "teddybear" Lundberg ville testa livet i kassen.

Då Mackan är typ en decimeter längre än David så såg han ut lite som Vanheden i målisbrallorna. David fick för första gången visa sina "mycket ljusa spiror" i Mackans stora matchställ.

David fick spela i samma kedja som våra fantastiska tvillingar. Twinsen matade på pass efter pass till David som till slut fick göra sin första kasse;-) Lagets jubel ville aldrig ta slut och motståndarna undrade nog varför vi blev så glada och exhalterade över just Davids kasse.



Mackan fick svettas rejält i kassen och gjorde några riktigt vassa "tv räddningar"


Matchen slutade med Balrogvinst!

Tyresö vs Balrog 3-6

Inga kommentarer: