torsdag 21 februari 2008

Åsså vare freda igen...

Den här helgen har flaggskeppet helt ledigt från matcher och träning. Det är skönt med pauser ibland.

Nu börjar sportlovet. I alla fall för oss i Stockholmsregionen. En del ska åka skidor, var försiktiga i backarna! En del ska väl in till stan och ströva runt och gå på bio, akta er för fula gubbar och elaka kärringar! Andra ska väl passa på att "chilla" och "hänga" med polarna/flick/pojk vännerna, akta er för....

Alexandra tror att hon ska få bo i Rebeccas lägenhet på söder under veckan. Jeah right! Rebecca är i Thailand som jag berättat tidigare. Enligt Alexandra så har Rebecca gett henne sitt gillande gällande lägenhets lånet. Jag betvivlar inte det en sekund, lilla storasyster är snäll mot stora lillasyster men nu är det som så att det är jag som bestämmer!

Who´s da boss!

Bara för att flaggskeppet är ledigt från innebandy i helgen så innebär det inte att familjen Rodriguez-Lundin är ledig från innebandy.

Innebandyagendan är i vanlig ordning proppmätt med eller utan sportlov. Enda skillnaden är att vi är hemma båda två samtidigt för en gångs skull!

Nedan följer schemat för helgen

Lördag
16.00 Balrog Dam Botkyrkahallen. Match mot Engelholm.

Söndag
10.30 Balrog C-lag Dam Botkyrkahallen. Match mot Trollbäcken.
13.00 Balrog Dam Botkyrkahallen. Match mot Pixbo.
16.00 Balrog Herr Botkyrkahallen. Match mot Warberg.
17.30 Balrog DJ Torvalla sporthall. Match mot Vendelsö.

Kan konstatera att Lördagen ser ju ganska soft ut. Värre är det med Söndagen.

Hoppas att alla ni som inte har något speciellt att göra i helgen åker/går ner till Botkyrkahallen nu när vi ÄNTLIGEN har våra representationslag HEMMA på riktigt.

Herrarnas match blir supertuff mot regerande mästarna och serieledarna Warberg. Vi har i år vunnit mot Pixbo, Storvreta och Dalen hemma, så varför skulle inte våra herrar kunna slå Warberg?

Tips: 4-4

På Dam fronten så är ju givetvis Pixbomatchen intressantast. Gör våra tjejer, Ludde och Mange det dom skall i helgen så går vi upp som serieledare i tabellen;-)

Tips: 12-1 (Lördag) 6-4 (Söndag)

Jag och mitt C-lag tänker "kicka lite ass" med de griniga trollbäckskärringarna. Spö ska dom få för nu har vi torskat tre matcher i rad och jag vägrar att torska igen!

Tips: Fett med spö för Trollbäckstanterna!

Sist och yngst men inte minst;-) så spelar Alexandra med junisarna. Där kan det gå hur som helst. Det beror på vilka som är med, och om flytet är med tjejerna.

Tips: Alexandra en 2.a.

På Rebecca fronten så har jag bara fått 2,5 sms från henne sedan hon for förra veckan:-(
Hon berättar att hon varit på Phi Phi och badat i fisljummet vatten, får massage varje dag, att huden börjar bli vackert brun, att de äter och dricker gott bla bla bla..... Mao det går ingen nöd på flickebarnet!

Ha ett skönt sportlov! och 3-vlig helg på er alla.

Inga kommentarer: