lördag 16 februari 2008

Ge fan i min dotter!

Har just kommit hem från Alexandras match med flickorna. Medan Alexandra duschar måste jag bara få skriva av mig lite!

Tjejerna låg under med 2-0 efter första och i mitten på andra reducerar vi till 2-1. Strax därpå så går Alexandra in mot sarg med en motspelare ganska hårt från bägge håll, en klassisk axel mot axel situation.
Nu är det så att brevid Alexandra så ser motståndarinnan ut som en dvärg och trots att dvärgen själv tar i så flyger hon över sargen och ja ni vet tjejer. Det skall lipas, inte kanske för att det gör ont eller så utan för att det var lite läskigt.

Vad händer? domarn höjer handen, tar utvisning på Alexandra. Okej på tjejsidan verkar det som att det döms annorlunda än vad det döms på killsidan men farsan till dvärgen springer fram och gapar och skriker på MIN dotter att hon är sjuk i huvudet och att hon är ett psykfall!

Ursäkta ditt j-vla farsa h-vete! håll käften och gå och sätt dig!

(Tur att Ludde är i fjällen!)

Sedan när Alexandra sitter i utvisningsbåset som är placerat mitt på läktaren fortsätter farsa h-vetet att gapa och gorma på mitt barn och menar att hon förtjänar matchstraff eller åtminstone en femma.

Idiot!

Under utvisningen lyckas dock Balrog tjejerna att kvittera. När Alexandra väl kommer ut från sin utvisning ser jag på henne att hon kokar av ilska.
Hon snor helt sonika bollen från en motståndare drar två på mittplan får två feta slag över sin klubba som domarna tydligen godkänner, lyckas behärska bollkontrollen trots det för att slutligen trycka upp 3-2 snyggt i bottre krysset.

IN YOUR FACE!

Matchen slutar 3-2 till Balrogs favör och tre pinnar inkasseras denna lördag förmiddag.

Dum dummare domare.
En del domare lämnar mycket kvar att önska!

Vilken usel kvalitet det är på domarna ibland! Är det inte samma regler för tjejer som för killar?
Det är ju ändå samma sport!

DEN SOM J-VLAS MED MINA BARN, J-VLAS ÄVEN MED MIG!

MORR!

1 kommentar:

mie sa...

haha... härligt majsan! På dom bara..vilken tigrinna.
Faktum är att jag har sett Alex spela sedan år 2000 i flaggskeppet och jag gillar hennes raka enkla spel. Hon spelar enkelt och allt hon gör måste inte vara "snyggt" - något som är ganska vanligt just i tjej/dam innebandyn. Det är lite nackdel nu när hon spelar med/mot tjejer - hon spelar som killarna och då blir de stackars papporna/mammorna alldeles vilsna. De klarar helt enkelt inte av att innebandy inte är någon "långa naglar/ögonfransvippnings" sport. En är ren, teknisk och framförallt bollkontrollkrävande.
Vad än idioten tyckte så är jag säker på att Alex INTE gick in i det mötet för att döda hans lilla nippertippa. Hälsa Alex att hon ska fortsätta spela sitt spel och inte bli hämmad av vuxna obstinata misslyckade föräldrars puckofasoner.
Nog med påhopp. Nu till det roliga - njut av de 2 små telningarna, Balrogs 3 poäng och melodifestivalen. Grattis Balrog!!!!