fredag 28 december 2007

Match mot KOO-VEE

Vi möter ett blekt finskt lag som tidigare under dagen slagit Sten Sture (som vi skall möta i vår sista gruppspels match) med 8-0.

Koncentrationen var bättre än den vi hade i första matchen, men vi brister fortfarande i bollmotag och passnings kvalitet.

Laget ser ganska ringrostigt ut faktiskt. Hur var det nu med julskinkan???

Vattholma hallen låg långt ut i tjottahejti, det var en mörk och slingrig väg ut i bushen och vi passerade en ort som hette Fjuckby. På vägen dit undrade vi faktiskt om vi skulle få spela i en lada eller dyligt.

Väl framme så fick vi en possitiv överraskning, hallen var fantastisk och jätte fin. Planen var fullstor och det gillar vi för vårt spel.

Tyvärr så visade det sig att någon bonat golvet med något som gjorde att spelarna såg ut som bambisar på hal is. Det var riktigt halt!

Trots ringrosteriet och det hala golvet så gör vi en okej insats vi slår ju finländarna med 12-1 fast skulle vi spela som vi normalt brukar så hade resultatet blivit mycket större.

Tilläggas bör att några utav målen var riktigt, riktigt vackra. Klassiska klapp, klapp mål.

Kul var det också att Ludde i slut minuten satte upp Matthias som är ny hos oss i år och kommer tdigare från Älvsjö. Ludde ville att Matthias skulle få sätta sin första kasse i Balrog tröjan vilket han också gjorde, snyggt dessutom.

Grattis Matthias!

Match Fakta

1-0 mål Alex ass Kim
2-0 mål Kim ass Alex
3-0 mål Nilsson ass Roope
4-0 mål Nadji ass Leijon
5-0 mål Roope ass Nilsson
6-0 mål Alex ass Emil
7-0 mål Alex
8-0 mål Nadji
9-0 mål Roope ass Nilsson
10-1 mål Alex ass Kim
11-1 mål Roope
12-1 mål Matthias ass Kim

Matchens lirare: Kim Olausson.

Inga kommentarer: