torsdag 27 december 2007

Första Matchen

Den första matchen spelades mot Ingarö IF. Ingen större prestation från vår sida. Det märktes att killarna haft lite julledigt och att de suttit hemma ett par dagar och degat och käkat en massa.
Stundtals så såg det ut som om de tuggade på julskinka Inställningen och ödmjukheten inför uppgiften var inte alls bra framförallt i första perioden. Bollarna studsade ifrån oss och koncentrationen och fokusen var inte på topp.

Ingarö tog ledningen i mitten på första efter en liten groda från en "liten" back. Vi lyckades kvittera och i slut sekunden på perioden även ta ledningen med 2-1.

I pausen måste coacherna ha rytit till lite för att i andra så lossnade det och killarna fick bättre utdelning på sina chanser.

Matchen slutade 8-1 och tilläggas bör att Ingarös målvakt storspelade trots 8 insläppta kassar.

I min värld så förtjänade den killen matchens lirare priset för han var grym.